Количка
В количката 0 продуктa
Прегледай

Ebara Pumps Europe S.p.A

EBARA CORPORATION (Japan) 

http://www.ebara.co.jp/  е основана в Япония през 1912г. като производител на помпи. Днес, като група, се състои от повече от 70 компании, разположени на всичките пет континента, и състав, повече от 11 000 души. Огромната производствена програма и дистрибуция са в следствие на постоянни проучвания, развойна дейност и проектиране на нови продукти, както и на  модерни технологии за производството им. Продуктите на Ebara са спечелили световна репутация благодарение на  технологията и качеството им. 

EBARA PUMPS EUROPE

Освен основните производствени мощности в Япония, EBARA има и много такива в други държави. В това число и Италия, където се използва най-модерното оборудване за масово производство на щамповани помпи от неръждаема стомана. Използването на последните производствени технологии, включително и на патентованото челно заваряване чрез триене, е с логичен резултат - помпи с високи стандарти и качество.

Посетете сайта на Ebara Pumps Europe за повече подробности относно широката продуктова гама на качествени неръждаеми и чугунени помпи, които компанията произвежда.

www.ebaraeurope.com