Количка
В количката 0 продуктa
Прегледай

За нас

ФЛУИДА ООД е със 100 % частен капитал, основано през 1994г.

Основната дейност на дружеството е внос и/или ВОП, както и търговия на едро и дребно на помпи и помпено оборудване. Основните доставчици на ФЛУИДА са утвърдени производители с доказан опит и качество от Европейския съюз и САЩ, като на по-голямата част от тях фирмата е единствен представител за България. 

ФЛУИДА притежава сериозен опит в проектирането и извършването на монтажи, гаранционен и следгаранционен сервиз, както и абонаментно обслужване на клиентите.

 

Продуктите и услугите, които ФЛУИДА предлага на своите клиенти са с много високо качество и конкурентна цена, което затвърждава позициите на дружеството като респектиращ конкурент на Българския пазар.

Основните предимства на ФЛУИДА са голямото разнообразие и количества на склад от модели помпи и оборудване за тях, както и поддържани складови наличности на резервни части. С монтирането, сервизирането и абонаментното поддържане на съоръженията, с които търгува, ФЛУИДА извършва цялостно обслужване на своите клиенти.

ФЛУИДА извършва дейността си от офисите и складовете си във Варна и София и чрез дистрибуторската си мрежа в 13 от най-големите български градове.

ФЛУИДА е внедрила Система за управление на качеството съгласно международния стандарт БДС EN ISO 9001, което гарантира високото качество на комплексното обслужване на клиентите.

Екипът на ФЛУИДА е от млади и амбициозни, висококвалифицирани специалисти, стриктно придържащи се към основната цел на ФЛУИДА - максимално качествено и в срок задоволяване потребностите на клиентите с лоялност към партньори, конкуренти и доставчици.

ФЛУИДА е съпричастна към проблемите на опазването на околната среда и рационалното използване на природните ресурси и насърчава своите клиенти в по-ефективното използване на водата и енергията.